Dwaaltocht - Reisverslag uit Hanau, Duitsland van Koos Grootjans - WaarBenJij.nu Dwaaltocht - Reisverslag uit Hanau, Duitsland van Koos Grootjans - WaarBenJij.nu

Dwaaltocht

Door: Koos

Blijf op de hoogte en volg Koos

06 November 2007 | Duitsland, Hanau

Afgelopen weekend maar weer eens in de buurt wezen fietsen. De laatste fase van de herfst is ingegaan; meeste loofbomen beginnen nu echt kaal te worden en de bladeren zijn het diepste rood dat ze ooit worden zullen. Op de fotoalbum staat dus weer een hele rits natuurschoon dat ik meegenomen heb van mijn dwaaltocht in de buurt van Alzenau.

Intussen begint het einde in zicht te raken. Nog maar een krappe vier weken en ik zal weer terug richting de kust gaan. Qua werk verwacht ik geen onoverkomelijke problemen, aangezien ik gevoelsmatig nog steeds voor op schema loop. Als het goed is be ik qua metingen klaar (na ruim twintig monolieten en filters doorgemeten te hebben ben je dat ook weer een beetje zat ;) ) en aan het eind van deze week zal mijn simulatieprogramma testklaar zijn.

Sinds vorige week wel een kleine hiccup gehad, door een zeer assertieve IT afdeling. Ik werk al twee maanden onder een zogenaamde gast-login en klaarblijkelijk was het nooit de bedoeling dat mensen met dergelijke usernames internet toegang hebben. Men heeft dus van de een op andere dag besloten om bedrijfs-breed hier de stekker van uit te trekken. Dat men hiervoor van te voren informeerd wilt worden was hen niet binnengeschoten. Het bleek dat de persoon verantwoordelijk voor de communicatie er tijdelijk niet was (vakantie of iets dergelijks) en dat de mensen op de afdeling dat niet konden afwachten.
Het komt er in ieder geval op neer dat ik een nieuwe username moet krijgen en dat kost weer allemaal tijd. Gelukkig heb ik de login van een van mijn collegas gekregen, zodat ik in ieder geval nog mijn mail etc kan checken (ze werkt maar drie dagen in de week op kantoor). Maar goed, tot ik een nieuwe account heb ben ik wellicht wat minder snel in mijn reacties.

Foto’s: http://koosg.myphotoalbum.com